RUMPNISSE-

- va längesen det var jag var inne och lekte med datorn. Fast häromdagen fixade jag och pappa officepaketet på min dator, förstår inte hur jag klarat mig hittills?

Har vart ledig sedan i tisdags och den dagen spenderade jag och Svensson i relaxavdelningen på Vattenpalatset. Bubblade runt med MASSA skolbarn som hade höstlov. Jag hade mins två ungar i knät vid olika tillfällen.


Det var riktigt härligt!

Igår fick killarna lite revansh (stavning?) på spelkvällen. Madde och jag råkar dock vara eliten på "med vilda gester". Yatzyn får vi dock överlämna åt boysen denna gången.
Inga kolakakor denna gången- istället stod jag och gräddade våfflor i köksfönstret. Det är mycket man kan ha ett fönsterbräde till bara man vill.

Sedan kom den mest skrämmande skräckfilmen fram "Paranormal activity". Jag stod på mig- ska aldrig se en skräckfilm mer någonsin i mitt liv- så jag gjorde det bekvämt för mig i Mells säng och lyssnade på Lady Gaga på hög volym genom hela filmen.
Vi följde Madde hem till Laneryr. Jag är fortfarande glad att Lady Gaga finns.

Idag ska det städas hus. En megahelg är på intågande.

Chulls


FACEBOOK!

Hittade grymmaste gruppen nyss och är nu medlem.

YES, I´M SWEDISH. BUT NOT FROM FUCKING SWITZERLAND!

- Hahahhahaha AMANDA

HEADERN

Kolla in bilden i headern. För att göra det tydligare klistrar jag in en liten bild här.


Visst är det himla likt detta.

Kycklingklubba? HAHAHA

- Chicken A

STARBUCKS TILL SVERIGE


läsa här!

JAAA, det ska bli gott. Smarrigt te och en blåbärsscones tack!

- mändypändy

GADNÅM


Bilder från världens mysigaste picknick i Helsingborg <3

GADNÅM, Måndag baklänges.

Hittade en film här nyss om en tjej som bara kan gå baklänges efter influensavaccinet. Inte en av de vanligaste biverkningarna kanske. Undra om hon skriver baklänges med ;)

Blondinbella är min idol igår och idag.

Jag är trött som tusan! Men snart är det dags att dra på träningskläder.

SEE YA! A to the A

IDAGIMORGON



LUND - HELSINGBORG - VÄNERSBORG

Japp, klockan är snart halv två. Jag är inte det minsta trött och det verkar inte Eric heller vara. Han är lycklig som ett barn på julafton för att hans beställning från cdon.com kom idag. Han är väldigt underhållande när han sitter och pratar och skrattar om vartannat i soffan. I love him! <3

Våra planer för morgondagen börjar dock om sisådär 6 h och 30 min. It´s too soon right!?

"most people are about as happy as they make up their mindes to be"

- I LOVE MY LIFE, mandu!

FRYSER

Vill ha tofflorna som finns på jobbet och min katt här nu.
snyft

chull

FRYSER

Vill ha tofflorna som finns på jobbet och min katt här nu.
snyft

chull

SPELMARATON


Igår var jag ledig, det var Madde, Dennis och nästan Mellgren också.
Vi drog igång värsta spelmaratonet! Madde och jag bakade kolakakor- sen följde Vilda gester och Kampen mellan kvinna och man. Sen blev vi hungriga och for till donken för förstklassig upphämtning. Först ut efter maten var Rappakalja som gick över i Yatzy och tillslut Tecknet med kortleken. Madde och jag vann ALLT! MOHAHA!!

Innan jobbet fikade jag med Josse på vårt standardfik- Espresso House.
Jobbade med Lisa och Lena idag. Lena är störtskön!
Lise-Lotte var inne och hejjade på mig. Kom på hur mycket jag saknar brudarna på Skitpunkten (förutom en då..).
Sen kom Maddepadde också och hejja.
Inte så mycket fart bland skorna idag...
Jag fick en låda i huvudet och snubblade på en pall men sånt händer varje dag..

Chulls


NOSTALGISK

Får man bli nostalgisk efter bara några veckor? Jag hittade i alla fall några bilder från när jag var hemma sist.

Jag hade så himla kul! <3











Mina vänner är bäst! Även ni som inte är med här! <3

Denna gången ska jag försöka undvika att slå vad med min madde, hon är en riktig slug rackare! Haha! Men vi hade jävligt kul på toan.

- mandupandu

SUNNY TUESDAY

Solen skiner både på mig och ute idag, helt otroligt underbart!

Exakt 65 jobb har jag vart ute och sökt nu. Tyvärr så skiter det sig ordentligt eftersom jag inte vill spendera varken jul eller nyår ensam i skåne bara på grund av ett jobb. Sorry!

Men jag har vart på intervju, de gillade mig, tjoho! Men som sagt, de tar inte in nån som inte kan jobba på julafton. Fasen!  Man kan ju inte få allt även fast det känns som jag får det ibland, lycka!

På torsdag åker jag hem till världens bästa familj, tusan vad jag längtar nu! <3



18.00 STEP @ Gerdahallen, YEEEEAAAH!

- Mändu!

IRONI VAR DET VA?

GRATTIS BRORSAN TILL PRATIKEN PÅ ALLOYS!!

(själviskt tänker jag: woho! brorsan hemma!!)
Chulls


WORKING GIRL

Sitter och äter frukost i köket för första gången på evigheter. Det duggar ute och löven är gula, det är höst and I love it!
Igår var min första dag på mitt nya jobb. Var som ett plåster på Lollo ett tag för att lära mig men kom in i det väldigt fort. Känns Inte som det var ett år sedan jag senast jobba med skor.
Det gick riktigt bra tycker jag själv men får försöka lugna ner mig lite och hitta bättre bland skorna.
Lollo ringde och väckte mig dock med att jag ska jobba imorgon också så fem hela dagar första veckan!! TJOHO!!

Hoppas tisdagen ger alla något gött!!
Chull

P.S Don är numera försäkrad- YES!!

HÖST TRUBBEL

Ungefär vid 17.00 kom jag på den bra idén att ta mig till stortorget och köpa lite saker jag behöver. Vintersmink bland annat (kan man kalla det så?) man börjar ju änna blekna. Men alla andra hade visst också kommit på den idén så ingenstans fanns min nyans till facet, tusan! Så imorgon får ja ge mig ut i mitt sommarsmink och se ut som en överspacklad fjortis.

Till tröst tänkte jag gå och köpa en av de tre tröjor jag har gått och sucktat efter ganska länge nu. De var slut, två helt och hållet och en fanns bara i L. Åå vad bra tänkte jag, de kan ju funka. Men efter ännu en stund insåg jag att det såg ut som jag tältade. Typiskt.

Imorgon ska jag söka lyckan i Malmö. Håll tummarna!

Plan B: Svulla en massa mat och godis och därmed passa i Large tröjan och sola en massa massa solarium.

Over and out - mandy!

LÄTT ILLAMÅENDE OCH YRSEL

Det är vad jag kände när jag öppnade brevlådan idag. En katalog som sportar JULKLÄDER! Det borde vara en lag på att inget juligt får titta fram förrän 15 november..
Jag protesterade högljutt genom att vägra öppna den.

Jag är nervös, börjar om en timma och 40 minuter ungefär. ISCHKKABIBBEL!

Min Don Corleone till katt har ätit tyg också.,

Chulls

DE SKUMMA SKÅNINGARNA



För att få klarhet i det hela börjar jag med denna bilden på skånes lättmjök. RÖD = FEL FÄRG RIGHT? Den ska ju helt klart vara blå.



Och nu till det konstiga, när vi för första gången såg "vanlig" arla mjölk i affären så sitter det uppe lappar att MJÖLKEN HAR BYTT FÄRG! (det är ju den mest naturliga färgen på mjölk i hela världen ju)



Sorry för den suddiga bilden men det är i alla fall taget i en tidning. En liten notice, artikel, vad kallar man det? SFI - Skånska För Inflyttade, där man varje dag får lära sig några nya skånska ord.

Jag skulle vilja ta mig en kik i Ingrids läxikon Skånska-Svenska :) Haha!

Och Chull, tusen tack för alla fina Island bilder, som jag har längtat! Snart ses vi, jippi!

- mysteriousmandy! (dricker bara röd mjölk precis som farmor vill)


ICELANDET


  
  


  
  
  
  
  



  
  
  
  


  
  
  


  

ICELANDET! Jag råkar ge skenet av att det växer träd på Island, så är inte fallet. Alls. De träd som finns är i Reykjavik och är väldigt planterade. Resten av ön är öppet landskap- spretiga stenar som ser ut att ha sprayats med fluffigt grönt skum. Det är väldigt väldigt väldigt fint! Dennis envisades hela resan med att det fanns troll bland stenarna..
Första dagen strosade vi in till centrum. Fångade en gås på kort när den tränade balett och vi gick igenom en park med konstiga skulpturer.
Vårt hotell låg väldigt avsides men var jättefint med god frukost och nära till mataffär.
Den fina kyrkan renoverades när vi var där, googla på "reykjavik church" så ser ni hur den ser ut utan byggställning.
I och med krisen som råder på Island var det väldigt billigt med mat, vi tog väl tillfället i akt och svullade rätt rejält varje kväll. Dennis fick gå och handla själv för det var så roligt att se vad han kom hem med. Vi hade picknick i sängen varje dag.
Andra dagen red vi på Islandshästar! Dennis var väldigt duktig för första gången på en häst. Travade omkring och skumpade upp och ner fram och tillbaka. Det var svinkallt och blåste som 17! Men glädjen fick en att glömma det helt!! Underbart!!
Nästa gång ska vi ta en mycket längre tur.
Vi gick till Kringlan samma eftermiddag (Reykjaviks shoppingcenter) och kolla igenom det och köpte ett par örhängen. Tog en taxi hem och chockade chauffören med dricks.
Sista dagen for vi rakt ut i vildmarken till Blue Lagoon och badade och fikade i timmar. Det var 40 grader varmt, überskönt och väldigt goda vegetariska mackor.
Glömsk som jag är hade jag glömt bikinin hemma i Vargön så fick köpa mig en på Arlanda. Salming bikini med paraplyer på för 40% rea, haha.
Klockan fyra på fredagsmorgonen var det bara att traska upp och bege sig till flygplatsen. Min brighta hjärna räknade ut att jag haft på mig skorna i fjorton timmar när jag kom hem, dom var vikta på längden...
Jösses vad jag ska tillbaka till Island någon gång! Så mycket mer att göra, hehe.

Chulls


LITE SNABBT SÅDÄR

Hej alla, är hemma och myser omkring! Ska lägga upp en massa bilder såklart men nu kallar en filmkväll på mig först. ICEAGE3!
PUSSAR HÖRS SNART

ChillyChulls

DYGNSRYTM?!?

Jao, då sitter man här. Pigg som en lärka. Klockan 3.15.

Sista gången jag följer Erics råd om att inte ställa väckarklockan när jag är ledig. Min sömn på morgonen har visst inga begränsningar. Men han menar ju bara väl min snygging!

Förövrigt har jag haft en jätte trevlig kväll, jippi jej! Oslagbar!

Det är nu också officiellt att det var Jennifer som snövit fick hoppa in för några inlägg ner. Hon är i Edinburgh och överaskar Helena som fyller 20 år idag, massa massa GRATTIS! Jag hoppas min pingla har det toppen!

Jag har de senaste veckorna fotat några mystiska skånska beteenden. Ska nog klämma in dem här nångång. De är lite speciella här nere, precis som om de vill vara lite utanför resten av sverige. Inte konstigt att alla känner sig utanför och går med i facebook grupper som "Gräv bort skåne" haha. But I love it!

- mandypandy!

I STUNDENS HETTA

springa till coop och köpa mjölk och choklad, det nalkas pannkakor!

YIPPY YIPPY YUMMIE! Haha

- mandyy!


SCRUBS ROCK!



Vad skulle jag göra mellan 23.00-0.00 måndag till torsdag om det inte vore för Scrubs? På gymnasiet var det nog inte många avsnitt jag missade, jag älskar att gå i skolan! GO J.D!

- mandapanda

KATHETINEHEIGL



Imorse (har ingen som helst aning om vad klockan var på dygnet, men i alla fall) när jag satt och kollade på Ellen DeGeneres så var hon där som gäst och oh my god vad hon är grym. (Ta inte oh my god så allvarligt men denna kvinnan är grym rent ut sagt.)

Im soo happy (dock inte på grund av henne) men bara så ni vet, haha!

- MÄNDY THE HAPPY ONE!

FLYHIGH!



Detta blir ett lite hemligt inlägg. Jag vill önska min kära vän en super rolig resa till hemlig destination. Haha sa ju att jag skulle sluta avslöja dig. Njut till 1000 så ses vi snart min fina, jag längtar!

-mändypandy

UPUPANDAWAY



Nu är nog denna skönheten framme i England och jag vill önska henne en super rolig, fantastisk och helt sjukt undebar resa, vi ses till jul kara den rara :)

-mandapanda

HAMBURGARE NÅGON?



Ser den inte varm och mysig ut? Man kopplar in den i ett USB uttag och vips så är hamburgaren varm och go, Haha! Jag hittade den här och kostar bara 14 dollar. Om man kanske skulle ge upp touchpaden..

- mandapanda

SNARTAVRESA


Denna finfina bilden har söta fröken fransson målat en dag i mars, själv har jag bara klippt och klistrat. Men det hör inte till saken nu. Jag skulle bara vilja önska dessa två godingar en fantastisk och helt underbar resa till Island, ha det toppen :) See ya!

-mändy

TVÄRTIMOT

Ja det är precis så jag känner mig idag. Tvärtimot och lite jobbig för mitt eget bästa.

Jag skickade nyss ett sms till Chull där jag skrev att jag skulle sluta blogga för att ingen vill läsa (som det ser ut bland kommentarerna) men ändå sitter jag här och skriver nått meningslöst. Kanske egentligen mest roa mig själv och att jag ska ha nått att göra. Så ni kan strunta i mig nu med.

Jag vill ha knäckemacka med julskinka och ingenting annat. Detta känner jag på mig att jag kommer att få ge upp mot min vilja på grund av hunger. Om en timme eller två?

Jag är otroligt glad idag för att jag har gjort nått superbra! Samtidigt är jag otroligt rastlös eftersom det tog så mycket kortare tid än vad jag hade tänkt innan. Men det var så j*vla kul, sjukt när jag vart så irriterande nervös innan.

Jag sparar på min bok som jag läser för det är den ända jag har, samtidigt sträck läser jag på nätterna så att jag inte kan sova och är otroligt trött på morgonen och om man ska klämma in ännu ett samtidigt så blir jag rent ut sagt skitskraj av boken så att jag duchar med en glipa öppen på duschdraperiet och springer runt och kollar allt när jag vaknar på morgonen så att ingen har tagit sig in och gömt sig för att senare hoppa på mig när jag minst anar det. Men den är ju bra? Och som tur är så slutar dessa fånigheter när jag vart vaken en stund.

Eric skrämde skiten ur mig igår, dumma dumma pizza! Ändå är jag jätte sugen på pizza och försöker planera in hur jag ska få i mig en pizza under helgen som kommer.

Jag vill spela innebandy idag, kan hosa och skit en annan dag om jag bara hade fått vara i toppform mellan 20-21 ikväll. Underverk kan ske? Eller viljan kan ta mig.. vart jag vill! Dock måste jag leta upp kartan först, hmm.

Jag vill baka men jag vill inte diska, Eric erbjöd sig (förmodligen eftersom jag har vart så himla snäll med diskningen på sista tiden eller kanske för att han är bäst och alldeles underbar) men ironiskt nog känner jag inte för att baka längre för jag vill inte ha kaka, jag vill ha knäckebröd med julskinka och kankse lite senap!



- En liten skåning i sina bästa år! SÅ HIMLA GLAD IDAG :) JAG ÄR BRA!!!

PYRAMIDENUTANFÖRDOMKYRKAN



Gissa vem som är högst upp?

- mandapanda

KIVIKS ÄPPLETAVLA





Google bilder

Varje år ett nytt motiv och bara gjort av äpplen och spik!

Ingrid visade mig årets motiv, de galopperande hästarna som hon hade vart och fotat med mobilen i helgen. Att jag aldrig har hört talas om detta innan, det är ju en jätte rolig tradition!

you learn something new every day

- Amanda

BULLEBULLEBULLE, BULLE, BULLE, BULLE



Denna dagen förra året! Mmmmm.. bulle!

- mandapanda

THISWEEKEND


Ett kort från i fredags. Fest i Malmö med en massa folk som vill bli poliser, skitkul! Jag gillar verkligen leken på bilden, så flummig!

Igår kunde man räkna på ena handens fingrar hur många gånger jag tog mig upp ur soffan. Feber, hosta, ont i hals och huvud.

Varför är det inte måndag idag, i alla fall i tvtablån? Svenska hollywoodfruar, me like!

- mandapanda


FÖRSTA OKTOBER

Idag har det vart en spännande dag, eller åtminstone så spännande man kan ha på en torsdag om man är ledig men ingen annan är det.

Vaktmästaren har vart här och lagat vår trasiga kyl&frys med en bit hushållspapper. Erics cykel hade blivit "snodd" igen. Jag blev spöad av en hagelstorm som dök upp ur tomma intet. Jag och Eric var i Malmö och tillbringade stor tid på stadsbiblioteket (inte likt oss) och sen hann vi klart med en sväng på det stora nybyggda köpcentrumet Entré (inte heller det lika bra som överby, go trollhättan!) Jag plingade fel på hemvägen och busschaffisen stod kvar länge i protest för att någon hade tryckt men ingen gick av (hoppsan!).

Ni som inte har hört om Erics "snodda" cykel så har han bara glömt den på busshållsplatsen två gånger nu, så söt!


Malmös stadsbibliotek by google

- Mandapanda

JAG HAR GJORT DET IGEN

Jag skulle cykla hem igår från Dennis och hinner inte längre än till "tunneln" när en pissemiss kutar upp från diket och börjar springa efter mig. Jag stannade såklart. Den purrade och puffade och gosade men hade såklart inget nummer på halsbandet. Saken är den att jag sett samma katt dagen innan på samma ställe., misstänker att den är vilse.
För att jag skulle kunna åka hem utan en katt i hälarna fick Dennis komma ut och hålla den medan jag cyklade iväg. Mitt hjärta brister, tänk om den är vilse?
Varken ttela eller kattslussen har en annons om en bortsprungen katt men jag hittade en söt bild på min pisse; Tyra på kattslussen, hehe.

Har du tagit bilden Kara?
Hon är Don Corleone på Petersbergsvägen nuförtiden och hon kan stå rakt med kortisen Beata under magen.

Chulls, blödigast i VBG kommun

RSS 2.0