KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN


YOSHI, DINO, HÄST & HUND! :D

- mandapanda!

YES YES YES YES!

JAG KLARADE TENTAN! Hur otroligt glad som helst! Oh YES!

- amanda!

FY PÅ FARBROR BLÅ!

Jag och farbror blå tog sälle idag till Vänersborg. Ända från Vargöns järnvägsövergång., Nu hoppas jag bara att det var övningskörning i polisbil eller något liknande..

För det första: Jag ligger på huvudled och polisen ska ABSOLUT svänga ut före mig så tvärbroms på snorhalka var bara att göra. (Om jag nu är helt ute och cyklar och det inte är huvudled så gäller högerregeln!!)

För det andra: Polisbilen höll ett bestämt avstånd till bilen framför. 15 meter. Inte mer. Inte mindre. (Pappas arbetskompis fick böter på 2600 kronor för att hon låg för nära bilen framför i somras. Då snackade vi om 20-30 meter på bra väglag..)

För det tredje: Polisen blinkade inte en enda gång, varken i svängar eller ur rondeller...

Jag vet inte vad jag ska tro... Själv har jag aldrig kört laglydigare till Vänersborg..

Förvirrad chulls


EN SPELKVÄLL I TIDIG DECEMBER

  
  
  




  
  
  


Några timmars monopol med glögg, lussebullar, pepparkakor, juleskum, russin, mandel och julmust. Mell loosa först, sen jag, sen Dennis. Med tre av fem spelare borta fortsatte monopol-maran inte så mycket längre. Madde hade mest cash så vi utnämnde henne till vinnare.


(bilden har vad jag vet ingenting med filmen att göra)

Monopol ska bli film! Det trodde man inte men nyfiken blir jag!

//chull


EN NY FAS I LIVET

Går igenom många faser vad det gäller mat.,
Just nu är jag jobbigt obsessed vid Donkenburgare., ElMaco Grande- ja tack!


//chulls

FÖRKYLNINGSFILOSOFI OCH SNUVEVÄRK

Filosofi nummer 1.
Igår kom jag på en finurlig användning av rumpvärmaren i bilen. Den höll inte bara mitt arsle varmt utan höll Donken burgare och pommesen varm i sätet bredvid! Är inte detta smart så säg?
Älskar rumpvärme... (haha)

(bild expressen husdjurssida)

Filosofi nummer 2.
I ett långt tidigare inlägg presenterade jag er för ett nytt ord., Hybriden mellan skinn och skinnimmitation = skimmitation. Här kommer ett till: Snuvevärk. Det är den speciella huvudvärken du har när du är så bomtät att hjärnan knappast får tillräckligt med luft att huvudvärk är oundvikligt..

Filosofi nummer 3.
Såpass mycket som jag är emot det så förstår jag det likväl. Den extra höga volymen så fort reklamen börjar på tv. Den är ju till för att väcka oss så vi inte somnar ifrån filmen... Men varför varför varför(?) ska filmmusik vara så extremt högt!? Att sitta och leka med volymknappen hela tiden blir lite enerverande..
(kanske inte så mycket till filosofi)

Filosofi nummer 4.
Vägarnas slush puppy är inte att ätas. Övervägde saken när jag stod vid busshållplatsen härom veckan. Slasket med små isbitar och avgasfärgat såg ut som cola slushpuppy! 

God fjärde januari fortsättning //chulls


SUPER NINTENDO FOREVER <3




RSS 2.0