HEMLIGHET OCH ÖVERLEVNAD

Vi börjar med att påpeka hur jag fungerar. Eller snarare vad jag inte fungerar utan. Te och mackor. Varmt färgat vatten och smörigsa gåsar! Det är kärlek, haha!
För tillfället är det skink/gurk macka och franskt vanilj te. (Du vet tepåsen jag snodde från fiket med den konstiga asiaten kara)

Sen ska jag berätta en sak som har hänt. Jag har till det yttersta försökt med förnekelse men nu är det "över".
I Paris klämdes min ögonsten till kamera i en djävulsk tunnelbanedörr. Displayen blödde och den orkade inte ta kort. Det var ungefär två tre dagar in i Paris. Jag hade panik!
Men imorse ringde expert och väckte mig, det kommer kosta ungefär 2600;- att laga och jag nästan skrek ut i glädje. Jag hade förväntat mig en nota på närmare 8000;- och det skulle det inte vara värt. Men nu får jag förhoppningsvis ha med mig kameran till Island. Håll tummarna!
        

Chullsebulls

SPOOKY!

Jag såg precis en relativt läskig sak. På headern under mitt "fladdrande" hår står det jason christiana det är ganska jättelikt mitt namn. Sen ska det sägas att vi står på ett torg i New Orleans för offren i Hurricane Katrina, varje sten har ett eller flera namn...
Jag bara såg det nu.. spooky..

För att dra mungiporna lite till så har jag en ledsam nyhet. Majas gröna ängar ska stänga. Hon blir utkastad ur huset för ägaren tycker att koppargrillen borde vara där. Denna underbara söta dam och detta underbara fik, vad ska vi ta oss till??
Madde, Kara och jag köpte en bukett blommor till henne och skrev ett kort att hon måste öppna någon annanstans. Hon blev jätterörd och gråtfärdig. Så söt!
Nu håller alla därute tummarna för att en lokal ska hittas!


Fick fika på pissiga Prinsess..

Chulls


TANKSPRIDDHETEN SJÄLV!

Denna dagen har flutit förbi på förvirrande manér.

  • Klockan sex imorse fick jag total panik i bilen vid stallbacka och tväbromsade: varför hade jag inte på mig hjälmen!?
    Tillhörande detta är att man inte har hjälm i bilen...
  • Sover lite och far sedan iväg igen, ut genom dörren och rullar iväg i bilen medan jag pratar i telefon med Marie.
    Tillhörande är att det inte var mobilen utan min bärbara hemtelefon...
  • Dagens uppgift var att hitta en go tröja att ha med till island, kanske lite annat också, var ett bra tag sedan jag köpte något. När jag traskar in i affären har jag inga pengar med mig- alls.
    Jag fick lägga undan och åka hem och överföra pengar...
  • I och med min tankspriddhet lyckas jag också tappa bort vart jag har bilen. Jag har parkerat på vår garageuppfart 1000 gånger men idag lyckas jag med 3 centimeter till godo rakt in i porten. Inte nog med det så hittar jag inte dragläget i tid när jag ska backa därifrån och bilen rullar framåt. Jag har inte vågat titta...


(i rally har man hjälm i bilen, men vad tror jag om mig själv? google)

I helgen var jag och Manda på öppet för Högskolan Väst. Vi spenderade större delen av tiden åt att sno godis och roliga överstrykningspennor (som du har glömt här hemma brorsan). Har mölat HVs röda och bruna kolor nu och vill bara spy av tanken på godis.
På kvälla åkte jag, Manda, Kara och Jennifer hem till Madde. Vi förfestade på bästa sätt med galet mycket klädbyten och ölspel!
Sen vill vi också skänka nyöppnade Olearys i Trollhättan onda ögat för att dom inte ville släppa in Madde för att hon bara är 19 år och cirkus 10 månadet.. All I have to say; WE WILL BE BACK!


(beata ger onda ögat bäst. pic. me)

CHULLS


HUR GÅR JAG?

Jag förundras över mina fötter, hur skickliga dom är på att lugnt och försiktigt massakera alla mina skor.
Jag har spenderat några frustrerande minuter med att limma mina converse.. Inte nog med det så behöver dom sys.. SYS!?

Ikväll ser vi fram emot Strandgatan!

Chulls

OCH VI FORTSÄTTER MED BERLIN

För varför skulle man inte kunna börja mitt i en resa, ta första delen sen och sista delen sist?
I Berlin var det varmt och skönt och billigt.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Jag förväntade mig nästan att publishme inte skulle tillåta mig lägga upp fler bilder på ett och samma inlägg men det gick. Tre timmar har det tagit men nu så.

Berlin var vår första anhalt, efter att ha spenderat natten på tåg med fyra killar från Tyskland respektive Österrike. Dom luktade som häst och falukorv och ACn fungerade inte förrän vi var i tyskland. Det var en underlig natt, haha.
Berlin bjöd på mer än vad man tror, det är en fin stad och grafittin och väggmålningar lever fritt i hela staden. Love it!
Hostelet hade en innegård med en mysig gräsplätt där vi ofta låg och tittade på moln och filosoferade medan vi åt gummibjörnar och croissant.
Vi har strosat under lindarna på Unter den Linden, besökt exlusiva KaDeWe, fotat Brandenburger Tor, crashat riksdagen med öl, kakor och kniv.
Vi har grinat illa över vår stulna CORNY-bar och plankat oss genom hela veckan i Berlin.
UNDERBART!

Chullsellibullsebums


VI BÖRJAR MED AMSTERDAM

Någon som vill kika på Amsterdam? Min och Karas förkärlek till cyklarna alltså.. minnen slår redan. Underbart!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Amsterdam var fantastiskt häftigt! Vädret var lite tjosan under alla dagar utom den sista så jag har på mig alla kläder jag kunde och så fick jag köpa en mössa för att hålla öronen varma.

Vi bodde på Annemarie, ett hostel precis bredvid Amsterdam Conserthall. På hostelet fanns helvetestrappor, snarkande och höga rumskompisar, två katter (numera vid namn Pest och Kolera), äckligt utformade toaletter (nr 2 hamnar på display för dig i Holland) och mig och Kara som struttar runt.
         I Amsterdam hade vi mataffären nära (liksom i Berlin och Paris när jag tänker efter) och vi blev väl lite galna i påsarna från affären. Det är en stor orange påse med ett animerat hamsterface på!
Vi gick på Van Gogh museét, besökte Anne Franks hus, kikade in vart Rembrandt bodde, strosade omkring i Red Light District i natten, cyklade rumpan blå, fikade, åt dom bästa grillade potatisarna någonsin på samma Coffeeshop som bland annat Q. Tarantino besökt och låg på fleecefilten i parker och åt kakor, chips och vindruvor.
         I Amsterdam hittade vi också de bästa second hand affärerna och jag misstog dörrknoppar för instrument.
Amsterdam har sett oss i skratt och tårar, stress och stros. Vi kommer tillbaka! Eller hur Kara?

Chullsebulls



FIRA MED POMPA OCH STÅT


I've got some news :) Igår hade vi fyra år. Och en liten tradition vi har när vi firar en milstolpe i vårt förhållande är att jag är sjuk eller mår bajs.. Det slår aldrig fel.
Vi blev dock lite överspontana igår, vi ville fira fira fira och nu har vi bokat en resa till Island i oktober. Haha, jag sprudlar för jag har alltid velat åka till Island!
12-16 oktober!! TJIHO!!

Chulls!!

HUR KUNDE JAG MISSA DET?


Patrick Swayze har gått bort.

Chulls

HEMMA HEMMA INGEN EMMA

Jag välkomnar mig hem här och nu på bloggen. Tangentbordskadat och allt. Använder inte åäö direkt och försöker lista ut hur man gör utropstecken och dylikt, haha!
Jag är megasjuk igen (det kommer verkligen och går) och känner mig som bränt rostbröd.. Men om en stund ska jag pallra mig iväg till Dennis iallafall. Idag firar vi fyra hela år tillsammans. Min lille lille pojk vad jag älskar dig.

(älskar denna bilden)

Chulls

SMÅTTOCHGOTT!

SOM FANNS I KAMERAN, LITE SEG OCH FÖRÖVRIGT SUPERDÅLIG PÅ ATT ANVÄNDA KAMERAN MEN ÄNDÅ!








- MÄNDY!!

OOOOPS!

FLOWER POWER!







- MANDYYY!

VÄRLDENSBÄSTA



Jag saknar dig så otroligt mycket bästaste du! <3

- Manda

SESÅ!



Det här är den enda bilden jag har hittat på både Mig, Ingrid och några fler i vår klass i våra finfina overaller som används till ALLT! Ett löfte är ju till för att hållas även om det tog mig lite tid att hitta en bild.

- Amanda

BARANÅTT

Idag har jag kommit på den ultimata storleken på en lägenhet. När man kan koppla in dammsugaren i ett eluttag och inte behöva byta någon gång under hela processen! De ni

- Gissa? (jag tror inte Kara och Chull dammsuger i Paris)

PARIS!

PARIS NASTA! Vi har checkat ut och klockan 12:26 gar taget mot Paris! Vi har fatt en kille fran Montreal att skriva upp nagra bra fraser pa franska at oss. Tror ni Kara kommer fa prata i Paris eller vad?

Jag har haft tva underliga mornar har. En morgon vaknar jag och ska kika ner pa Kara, ana min panik nar hon inte var dar! Hon var pa toa men vaddada... Jag grina nastan.
Andra morgonen sitter vi och ater frulle nar tre killar kommer in i matrummet med en tallrik skuren fisk och ett sexpack ol. Sen satt dom gladeligen och drack ol och at fisk (makrill tror jag) med handerna klockan halv tio pa morgonen.

Vi har lyckats fa med oss hela 3 hamsterpasar harifran ocksa, det skalar vi for! (forklaring kommer)

Var radda om er allihopa, riktit radda om er.
Kramar kramar Chulls

tänk om


man vore ägare till denna fina jacka med guldiga dragkedjor och en tuff spikmatta!
(totalt: 2500kr, vill göra tankarna till verklighet)
- Maandpaand

FROM AMSTERDAM WITH LOVE

Hello everybody!
Greetings from Amsterdam.

Som ni vet fran Karas blogg sa ar vi i Amsterdam. Framme framme. Vadret ar sadar. Det verkligen sporegnar och askar och blixtrar ibland och sedan tittar solen fram, da ar det sa fint sa fint och man bara star och steker lite.

Igar var vi pa Van Gogh museet. Det var valdigt intressant! Och vi har lart oss en del om denna snubbe som delar lite beromdhet med Mike Tyson (you know, some sort of ear thing). Jag och Kara gick fran tavla till tavla langst fram och disskuterade allt fran ramverket till de kraftiga penseldragen. Vi lekte konstvetare, haha!

Idag har vi hyrt cyklar och cruisat omkring the only way to do Amsterdam right. Men jisses vad cykeltrafiken ar galen har. Vi har nog upprort extremt manga idag, roat en del och jag var nara pa att se mitt sista solljus nar en cykel svissade forbi en millimeter fran min nasa! Crazy!
Men otroligt harliga cyklar har vi! MAC BIKE allt the way.





Vi cyklade till Anne Frank Hus och gick in dar som forsta stopp for dagen. Det var, vad ska man saga: laskigt, otroligt, ledsamt, intressant, makalost. Allt pa en gang. Tankarna gar verkligen till sota sota Anne och alla miljoner manniskor som mordades utan blinkning.

Vi har nagra ledord pa varan resa och en som anvands mest ar: MAT! Vi ater hela tiden och efter Anne Frank Hus krop vi in pa ett fik precis bredvid och at jattegoda mackor och drack te.

Fortsatte pa cyklarna och letade upp varenda second hand affar i vastra Amsterdam vi kunde. Hittade mycket fint men en del kostade lite for mycket aven second hand. Kopte mig en stor bla mossa iallfall (svinkallt idag). Kara fyndade rejalt och kopte john lennonsolglasogon, orhangen och en skiva. Go Kara!
Nu letar vi klanning till mig och stovlar till Kara, haha.

Just nu ligger Kolera och chillar vid incheckningen. Pest syns inte till sa ofta.
Detta ar tva katter som hor hostelet till. Igar gav vi Kolera av varan tonfisksallad. Rackaren at bara fisken och remouladsasen. Sot ar han, ena stunden boxas vi och andra gosar vi.
(det ar vi som dopt dom till Pest och Kolera, nice names huh?)


Kramar pa er nu! Dags for kojs och kakor i regnovadret.

FUNDEREAR



Jag har ett tag nu funderat på att färga håret ungefär såhär. (Vet inte vem det är, en google människa, förövrigt väldigt söt) Lite röd/brunt/blont, någon som protesterar?

-MANDA

SÖMNTUTA

Med ett stort leende på läpparna har jag idag cyklat så mycket att benen skakar när jag sitter här vid datorn. Jag har en helt underbart skön känsla i kroppen att allt kommer bli så bra så bra.

Jag började dagen med en riktigt lång och välförtjänt sovmorgon, (kan ju nämna att jag somnade vid 17 igår, trött som tusan) kravlade mig ur sängen vid elva och nästa kom försent pga diskning (vuxenpoäng?).

Jag har fångat tälten vid kårhuset på kort idag, tjoho! Tv var där och intevjuade de stackars filurerna som kryper ut och in ur tälten på dagarna. Inte kan det vara kul att bo sådär? (Ska försöka få upp en bild här när det vill fungera igen)

Klockan är 21.21 nu och termometern visar fortfarande på varma goa 19,8 grader. UNDERBART! (Go skåne, go skåne)

-Mandypandy

TVÄTTDAG OCH MUSEUM

God eftermiddag pa er läsare!
Idag har det vart en lugn Berlindag för oss tva crazy girls. Vi kommer ner till frullen och upptäcker att nagon har snott varan halvätna youghurt sa det förstörde totalt varan morgon. Jag tror jag höll ilskan längre än stackars Kara som fick sta ut med mina utbrott för MATTJUVAR! HATA!! Indien som vi kallar Apu har akt sa nu har vi ett 6 rum för oss själva och varan mat.
Vi tog oss till Museiön idag. Jättefint! Stor gräsmatta med fontän och massa historiska byggnader. Bland annat Domen och det gamla museet. Vi lag där och bara päsde i solen (kanske 35 grader idag). Sen sprang jag runt i fontänen och fotade. Jätteskönt i vattnet! Haha.
Sen letade vi efter den kända bok-skulpturen men inte F*n hittade vi den sa vi at glass istället, choklad och banan. Varma och helt slut trillade vi ater in pa innergarden och nu har vi ätit, handlat för en vecka framat och haller pa med tvätten. Imorgon ska vi upp vid halv sju och kämpa oss iväg, no more Berlin - Hello Amsterdam!
Far se hur det är med dator där,, hoppas hoppas!

Ha det kanin people and keep the freedom going!
Chulls

(bilder är omöjligt just nu tyvärr)

RSS 2.0