EN STOR DAG I BERLIN!

Vi har sovit var första natt och ätit var första frulle. Yoghurt, flingor (som vi fick gratis), rostat bröd, te och juice.
Sen gjorde vi oss iordning och gav oss ut pa jakt efter cyklar. Gick sadär kan man väl säga, vi fick inte tag pa nagra cyklar och vi spenderade en timma med att leta, fraga, ringa och irra omkring. Vi köpte ak allt ni vill under en dag kort för 6 euro istället och for runt i hela innerBerlin.
Vi har sett Brandenburger Tor, strosat pa Unter den Linden och Friedrichstrasse, legat pa gräset framför Riksdagen och ätit CORNY, CheckPointCharlie och skadat en bit av muren, legat i en häck och snackat med en vakt, besökt PutzdamenPlatz och kikat pa det modernare byggnaderna, plirat lite pa Alexanderplatze och däremellan klämde vi in kebab och glass med frukt i ran.
Vi har gjort bort oss och flummat, nu är bada helt slut och närmast planerar vi en öl pa innergarden och sova sen; crazy partypeople!
(Bilder kommer saklart när det funkar.)

Kjöss och wienerkorv! Chulls

Kommentarer
Postat av: madde

aaaahh va kul ni verkar ha det, förutom bedbugsen såklart;) torsdag är inplanerad shopping av dina skor förresten, om du inte redan hört det chullsingen! pusso pusso hälsa kara

2009-08-29 @ 22:21:12
Postat av: Dennis

Vill också ha tysk öl :(

2009-08-30 @ 14:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0